O nas

Jesteśmy pierwszą w Polsce rzemieślniczą manufakturą, wytwarzającą w pełni roślinne  odpowiedniki serów jakościowych. Przygotowujemy je z najlepszych naturalnych składników, takich jak orzechy nerkowca, olej kokosowy czy soja. Wszystkie nasze produkty zawierają też prozdrowotne kultury bakterii.

Z artystycznym rozmachem tworzymy sery, które mają własną osobowość. Kreujemy wyraziste smaki, sięgając po wyszukane połączenia przypraw czy superfoods. Dbamy o piękny wygląd każdego kawałka. Chcemy, abyś spożywając nasze produkty, poczuł nie tylko obezwładniający smak umami, ale także prawdziwą euforię i zachwyt, jak przy kontakcie z dziełem sztuki najwyższej próby.

Uwielbiamy różnorodność, dlatego oferujemy całą paletę rodzajów  – od serów twarożkowych, przez dojrzewające, aż po sery ze szlachetną pleśnią, które wytwarzamy jako jedna z nielicznych firm na świecie.

Nasze produkty cieszą się dużym zainteresowaniem w kraju i za granicą. Są dostępne w sklepach ze zdrową żywnością i produktami wegańskimi. Znajdziecie je także w kartach wegańskich restauracji w Berlinie i Antwerpii.  Z powodzeniem sprzedajemy je na największych wegańskich festiwalach i eventach w Europie.

Udowadniamy, że bez względu na to, czy jesteście na diecie wegańskiej, macie nietolerancję laktozy czy z innych powodów nie jecie nabiału, nie musicie rezygnować z przyjemności.